A.M.C. "The Skymasters"

Nieuwerkerk aan den IJssel

Home > Informatie > Volgende rit

..

De uitzetters hebben geprobeerd er een vlot te rijden rit van te maken (door zo weinig mogelijk gebruik te maken van bordjes waarvoor u soms languit op uw buik in het gras moet gaan liggen.)
Aangezien het de laatste rit voor de zomerstop betreft, hebben we getracht het eenvoudig te houden (“dat zeggen alle uitzetters” denkt u nu meteen), zodat u met een goed gevoel op vakantie kunt gaan.
Gebruikte oriënteringspunten zijn o.a: leestekens, wegwijzers, bruggen, brugleuningen, straatnaamborden, plaatsnamen en verkeersborden (allemaal gewoon zoals ze ‘in het wild’ voorkomen).
Doe uw voordeel met deze gedetailleerde informatie. Zoek niet overal wat achter, maar alleen wanneer het nodig is. Hoofdregel is: voer de routeopdrachten uit zoals de uitzetter ze heeft bedoeld.
Nu dit allemaal verklapt is, kunt u zich al op de rit voorbereiden en komt u misschien wel foutloos aan de finish.
Succes.


..

Vooraf krijg je uitleg over het reglement en een controlekaart, waarop de letters van de routecontroles, die je onderweg aandoet, genoteerd moeten worden.
Op je starttijd krijg je een routebeschrijving. Om de juiste route te rijden moet je onderweg diverse opdrachten correct uitvoeren.
Na afloop is er een schriftelijke uitleg en de mogelijkheid om vragen te stellen.

Start:          vanaf 20.01 uur
Uitzetter:   Martin den Dunnen
Controle:   Bertus van der Horst

Info: voorzitter@skymasters.nl   Tel: 0182-374106


Volg ons op Facebook: AMCSkymasters, en deel deze ritaankondiging op je eigen tijdlijn.